T-Mobile Logo

T-Mobile gaat eindelijk voor 4G

…waar T-Mobile precies vanaf november 4G+ zal aanbieden is nog onbekend. En pas later wordt de snellere versie van 4G uitgerold. Maar T-Mobile gaf eind augustus aan toch wel snellere 4G-internet in de vorm van 4G+ aan te bieden, en ook de mobiele dekkings binnenshuis wordt verbeterd, aldus T-Mobile.

Probleem bij T-Mobile was dat ze alleen 1800 MHz-frequentie aanboden, terwijl je bij 4G+ verbinding heeft via 2 verbindingen, waardoor de snelheid natuurlijk hoger ligt. Nu zijn ze de 900 MHz-frequentie aan het uitrollen (al sinds 2013! Schiet es op!). Ze kregen de 900 MHz-frequentie al in 2012 in handen. Maar 4G wordt pas sinds mei 2015 uitgerold, met de verwachting dat voor 2016 drie van de vier klanten dan ook 4G via de 900 MHz-frequentie kan gebruiken. Als ze daar extra voor betaald hebben, want 4G is nog nergens standaard. Behalve bij Robin Mobile.

Tot slot meldt T-Mobile dat 95 procent van de Nederlanders eind oktober in het 4G-dekkingsgebied woont. Dat wordt dus verhuizen naar de randstad!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *