Zorgeloos mobiel internet t-mobile

Tips om altijd en overal zorgeloos te kunnen internetten op je telefoon

Een telefoon hebben we tegenwoordig voornamelijk om te internetten, bellen is bijzaak geworden. Nagenoeg alle communicatie verloopt via het internet en ook veel zaken met als doel om te ontspannen gaat via de internetverbinding op ons mobieltje. Daarnaast wordt de kwaliteit alsmaar beter, waardoor het internetverbruik ook jaarlijks fors stijgt. Je zal dan ook ongetwijfeld wel is hebben meegemaakt dat je de helft van de maand niet hebt gered met jet internetbundel op je telefoon. In dit artikel geeft een medewerker van Allesin1vergelijken.eu je enkele tips waardoor je nooit meer zonder internet hoeft te zitten!

Maak zoveel mogelijk gebruik van WiFi

Om niet te snel door je internetbundel heen te gaan, is de makkelijkste oplossing om zoveel mogelijk gebruik te maken van WiFi netwerken. Wanneer je thuis niet overal WiFi verbinding kan krijgen, kan je gebruik maken van een WiFi extender, zodat je overal in huis een goede ontvangst hebt. Daarnaast kan je via veel providers gebruik maken van WiFi netwerken buiten huis. Zo heeft KPN 17 miljoen WiFi hotspots waar je als KPN klant gratis gebruik van kan maken. Als Ziggo klant kan je daarentegen weer gebruik maken van de verschillende WiFi netwerken van andere Ziggo klanten.

Onbeperkt 4G

T-Mobile heeft kort geleden aangekondigd met onbeperkte bundels op de markt te komen, welke geldig zijn in heel Europa. Dit houdt in dat je in heel Europa onbeperkt kan internetten, bellen en sms’en. Dergelijke bundels waren er in het verleden ook al, echter was het in zoverre onbeperkt dat je internetsnelheid werd geminimaliseerd wanneer je over je bundel was. Hier hoeft je je nu geen zorgen meer over te maken. Zo’n bundel kan je al afnemen voor 35 euro per maand, hier zit echter geen telefoon bij inbegrepen.

 

 

 

2 reacties

  1. Als een muziek vanuit safari op de achtergrond afspeelt zoals bv op radiostations.nl bespaar je hiermee dan data of gaat dit ook van de data af?
    Want uiteindelijk speelt het gewoon door als je je telefoon locked.
    Of is dit datavrij? Ik heb geïnformeerd bij T-Mobile maar die weten op voorhand niet veel.

    1. In principe gaat dit gewoon van je data af. T-Mobile had wel “Datavrije Muziek” bij een Go abonnement met 10GB data, maar inmiddels bieden ze dit niet meer aan. Als je nog wel zo’n abonnement hebt kun je op de site van T-Mobile zien welke muziekdiensten/radiostations worden ondersteund.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *