T-Mobile komt met mooie 4G-voor-thuis oplossing

Onbeperkt 4G oplossingen voor op de mobiel zijn er inmiddels al weer een tijdje. Maar heb je thuis traag of instabiel internet? Dan heb je een probleem. Nouja, tot nu toe dan. T-Mobile heeft onlangs nieuwe onbeperkte 4G internetabonnementen voor thuis gelanceerd. Nu zonder idiote limieten.

Hoe werkt dat?

Je kunt kiezen tussen 2 abonnementen. Een sim-only, of een abonnement met router. Laatstgenoemde is iets duurder, maar dan hoef je natuurlijk geen eigen modem te regelen. Dan is het een kwestie van de stekker er in steken en internetten. De router zet het 4G signaal om in een WiFi signaal, waar tot 32 apparaten tegelijk mee kunnen verbinden.

Het 4G netwerk van T-Mobile is snel en stabiel (“het best geteste netwerk van Nederland” hè), maar check wel eerst even je dekking.

Ook is er nog een “geheim” derde abonnement beschikbaar met een externe antenne die je op een buitenmuur kunt monteren. In de meeste gevallen is dat niet nodig, maar handig als je dekking iets minder is, of als je echt het maximale er uit wilt halen.

Anyway, check het allemaal op de website van T-Mobile.

Unlimited voordeel

Dat vinden we dan wel weer een super mooie actie bij T-Mobile… “Unlimited voordeel”. Je kunt het onbeperkt 4G abonnement voor thuis combineren met onbeperkte abonnementen voor de mobiel. Wat houdt dat precies in? Als je meerdere onbeperkt-abonnementen op het zelfde huisadres hebt, kun je een flinke korting krijgen.

  • Bij 2 abonnementen krijg je €6,50 korting per abonnement, en betaal je dus €28,50 per abonnement.
  • Bij 3 abonnementen krijg je €10,- korting per abonnement, en betaal je €25,- per abonnement.
  • Bij 4 tot 6 abonnementen krijg je €12,50 korting, en betaal je slechts €22,50 per abonnement (Dan ben je vele malen goedkoper uit dan het onbeperkt abonnement van Tele2, op een beter netwerk!!)

Het loont dus zeker dit even te overleggen met je gezin of huisgenoten!

P.S. Geen onbeperkt abonnement, maar toch korting? Combineer je andere T-Mobile abonnementen, dan krijg je ook €2,50 korting per maand. Nice.

Eén reactie

  1. Zit wel een addertje onder het gras, je hebt 100GB, is deze op dan krijg je per dag 5GB en als die op is kun je deze per dag aanvullen met 2GB, dat is onbeperkt maar je kunt pas aanvullen als die 2GB ook helemaal op is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *