Heb je Onbeperkt 4G abonnement voor T-Mobile al bekeken? Liever niet vastzitten aan abbo? Parlebleu, degusteert u dan Robin Mobile eens.
U wilt horen over ons? Onbeperkt 4G : Deze site moet de über-site worden over onbeperkt 4G abonnementen waar je alle info vindt en direct de boel regelt. Waarom? Omdat 4G fucking awesome is, helemaal als het onbeperkt is. Vindt je dat we iets moeten verbeteren? Shoot! We horen graag van je.

Wie zijn wij?

Koen Reus, handige computeraar, en Thomas Lapperre, tekstenschudder. Koen doet de design en techniek, Thomas de teksten en marketing. We hebben allebei ons eigen bedrijf, tyCoon en Bloeise en kennen elkaar via Smeders.

 Thomas Lapperre Onbeperkt 4G
 Koen ReusThomas Lapperre
Toestel Nokia Lumia 920
Per toeval als vervanger gekregen van mijn kapotte telefoon, en wat is het een topding! Altijd bereik, goede accu, goede camera en lekker robuust. Het is al een wat ouder dingetje, maar wel met 4G ondersteuning!
LG Optimus G
Bijna twee jaar oud maar doet het nog goed. Destijds gekozen voor grootte (ik heb grote klauwen), genoeg werkgeheugen en opslaggeheugen, camera met betere resolutie (13 megapixel) dan mijn oude digitale camera. Uiteraard 4G, G!
Kijkt graag video’s van: YouTube
Aan mijn “subscribtions” heb ik dagelijks zo’n 2 uur werk.
Ted
Gave inspiratievolle filmpjes waardoor ik bredere kijk op de wereld krijg.
Speelt online spelletjes: MTA:SA
Een multiplayer modificatie voor San Andreas. Jep! Ik speel nog steeds San Andreas. En GTA V natuurlijk.
World of Tanks
Speel ik op desktop en nu ook op mobiel. Wat is nou er gaver dan met tanks op elkaar knallen? Nou?
Top 5 apps:FlitsNav
WhatsApp
TubeCast
ShazamHERE
Drive+
Gmail
Twitter (@bloeise)
Facebook
Untappd Ideale app om je gedronken bieren mee bij te houden.
Skype
Lekker gratis bellen naar elkaar.
Abonnement Vodafone Red
Mijn onbeperkte abonnement van 2008 had ik nooit verlengt. Die bleef dus lopen tot 2014. Maar helaas kon Vodafone de service niet meer leveren, en moest ik verplicht over op een abonnementje van 2GB. Vanwege het slechte internet hier in het buitengebied gebruik ik regelmatig mijn telefoon als hotspot. Dan gaat het snel met je data!
Onbeperkt EU bellen van T-mobile
Ik zit heel vaak in het buitenland en dit was destijds het beste op de markt. Ik ben niet erg tevreden over T-mobile: echt alles is er misgegaan, en NL-NL valt stomweg niet onder Onbeperkt EU (terwijl Nederland een van de 7 oprichters is) Per 31 maart 2016 ga ik over naar Robin Mobile.