Nieuwe telefoon uitkiezen tips

Tips bij het kopen van een nieuwe telefoon

Heb je een nieuwe telefoon nodig? Laat je in dat geval niet verleiden door de medewerkers van een callcenter. Veel verstandiger is het om zelf aan de slag te gaan met het vergelijken van abonnementen en losse toestellen. Op het moment dat je lopende abonnement bijna afbetaald is, kun je bijna niet aan de medewerkers van callcenters ontkomen. Ze zullen je meerdere keren benaderen om je lopende abonnement te verlengen, te verhogen of in uitzonderlijke gevallen te verlagen. Zo hopen ze dat je klant blijft bij de provider! In dit artikel geven we je tips, die je helpen bij het kopen van een nieuwe telefoon.

Een telefoon aan het eind van de maand betalen

Mogelijk wil je direct een nieuwe telefoon kopen en kun je niet wachten, tot je loon aan het eind van de maand gestort is. Om dit mogelijk te maken kun je voor het gebruik van een kredietkaart kiezen. Een kredietkaart biedt je de mogelijkheid om uitgaven vandaag te doen en ze te betalen op het moment dat je loon ontvangen is. Houd er hierbij wel rekening mee, dat er aan het gebruik van een kredietkaart kosten verbonden zitten. Je gaat immers een tijdelijke lening aan. Daarbij betaal je maandelijks een vast bedrag voor zo’n kredietkaart. Hier vind je er meer informatie over.

Toestellen online met elkaar vergelijken

Voordat je überhaupt een nieuwe telefoon kunt kopen, is het verstandig om verschillende modellen met elkaar te vergelijken. Er zijn handige websites, waarop je tools vindt die je hierbij helpen. Deze tools maken het mogelijk om de camera’s van telefoons met elkaar te vergelijken, om telefoons te vergelijken op basis van hun interne geheugen, enzovoorts. Op deze manier vind je heel eenvoudig een toestel die bij je wensen past! Mogelijk was je van plan om een veel duurder en uitgebreider toestel te kopen, terwijl je dit helemaal niet nodig hebt. Een vergelijkingstool biedt je in zo’n geval passende en vooral goedkopere alternatieven.

Wil je echt zo’n dure telefoon van een merk?

Voor met name jongeren kan de aanschaf van een dure telefoon van merken als Apple en Samsung bijna niet te weerstaan zijn. Dit is zonde, want deze telefoons kunnen vaak veel meer dan deze jongeren gebruiken. Daarbij wordt voor een deel ook betaald voor het merk op de achterzijde van het toestel. Bepaal vooraf voor jezelf of je echt een toestel van deze merken wilt, of dat je toch de voorkeur geeft aan een goedkoper model. Zo houd je geld over voor de tofste gadgets!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *