Menselijker

Van Tele2 naar Odido

Tele2-klant en kreeg je ook pas 2 dagen later bericht dat ze van naam veranderen naar Odido? Hier de mail van Odido knip/plak en mijn persoonlijke reactie als Tele2-klant.

Copy/paste mail van Odido ontvangen 7 Sept 2023, 07:48:

Hallo,

We hebben een berichtje voor je.

Vanaf nu gaat Tele2 verder als Odido. Je provider voor Mobiel, Glasvezel en TV. Nieuw … en toch ook weer niet. Want met ruim een miljoen bestaande Tele2 klanten zijn we natuurlijk behoorlijk ervaren.

Waarom deze verandering?

Omdat het tijd is voor een nieuw geluid. Om te laten zien dat het anders kan, menselijker. Zodat iedereen kan meedoen en daar plezier aan beleeft.

Image

Oké, maar hou het kort

Ik heb wel een minuutje

Graag, ik wil alles weten

Je abonnement blijft hetzelfde.

Vanaf nu is Odido je provider*. Een nieuwe naam, maar al het goede blijft. Zoals je abonnement, de tarieven en voorwaarden, Klantvoordeel en ons supersnelle 5G‑netwerk.

Wat is er dan anders?
Je krijgt nieuwe mogelijkheden. We hebben nu 4 mobiele Unlimited abonnementen. Zodat er altijd een bij je past. Je kan onze Service nu ook in het weekend bereiken: 0800‑0092. We staan vanaf vandaag voor je klaar in de Odido Shop. En er komen nog meer mooie nieuwe dingen aan.

Download onze nieuwe Odido App.In de gloednieuwe Odido App kan je van alles zelf vinden en regelen. Download ‘m nu. Je kan gewoon inloggen met je Tele2 gegevens.

App storePlay store

We maken het makkelijker en zorgen dat het leuk blijft. Zodat iedereen kan meedoen.

We zijn Odido. En we hebben er zin in.

Tot snel,
Kim van Odido

* Per 5 september is onze naam gewijzigd. Dit betekent dat je overeenkomst met T‑Mobile Netherlands B.V. verder gaat onder Odido Netherlands bv. Dit ga je ook op je factuur en bankafschrift zien.

Mijn reactie als trouwe Tele2-klant

Beste Kim,

Dank voor je mail. Je schreef: menselijker. Dat betekent van mens tot mens. Hoi. Maar jullie behandelen mij als klant nummer zoveel. Ik moest in de krant lezen dat jullie van naam veranderen. De krant. Niet even een mailtje vóóraf. Zoals je bij een vriend, partner of mattie zou doen. Klant. Die ter informatie achteraf toch maar een standaard mailtje krijgt dat er – ondanks alle bombarie – eigenlijk weinig voor mij persoonlijk veranderd. Twee dagen later. Met trotse borstklopperij: menselijker. Ik voorspel dat Odido over twee jaar weer een nieuwe naam krijgt en alle betrokken managers een mooie promotie hebben naar een nieuwe uitdaging met interessantere titel voor al dat ‘goede werk’.

Succes tot die tijd. Ik zie je hand al richting de delete knop bewegen. Volgende klantmail.

Thomas

  1. Klopt helemaal wat je zegt.
    Is niet klantvriendelijk en de 4g verbinding werd slechter dus ben ook niet tevreden over het netwerk.
    Krijg nu korting op abonnement vanwege slecht bereik. Dat is netjes en kan overstappen als ik wil had net verlengd bij Odido

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *