Gorilla selfie tele2 abonnement

Tele2 sluit abonnementen af met 4G-netwerk

Waar veel Nederlandse consumenten tot voor kort nog kozen voor het gebruik van het 3G-netwerk van hun provider, stappen steeds meer consumenten over op 4G. Overigens is 4G niet het snelste mobiele internet wat momenteel aangeboden wordt. In Groningen is men onlangs gestart met het uitrollen van een 5G-netwerk, om het signaal en de snelheid voor mobiel internet verder te verbeteren. Als het Nederlandse providers lukt om het 5G-netwerk succesvol in Groningen uit te rollen, ligt het in de lijn der verwachting dat het 5G-netwerk ook naar de Randstad en andere delen van Nederland zal komen. Hiermee wordt het nog makkelijker om muziek of films te streamen, foto’s en video’s te delen, enzovoorts.

Zelf sim only abonnementen samenstellen populair

Om het voor consumenten makkelijker te maken om films en muziek te streamen, is ook Tele2 begonnen met het afsluiten van abonnementen met een 4G-verbinding. Uit recent onderzoek blijkt dat consumenten steeds vaker kiezen voor een sim only abonnement van Tele2, of een van de andere Nederlandse providers in plaats van een abonnement met toestel. Door de beperkte technologische verbeteringen in de nieuwste toestellen behouden veel consumenten hun huidige toestel, voordat zij een nieuw model aanschaffen. Een sim only is een ideale abonnementsvorm om de periode tot het nieuwe toestel te overbruggen.

Consumenten kiezen voor veel mobiele data

Niet alleen kunnen consumenten muziek en video’s streamen via een 4G-verbinding, ook is het mogelijk om tegenwoordig te bellen via een internetverbinding. Denk aan het gebruik van applicaties als Skype, Facebook Messenger, of Whatsapp. Het enige nadeel aan deze manier van bellen is dat degene met wie je wilt bellen ook over een van deze apps moet beschikken. Doordat er steeds meer mogelijk is met mobiele data kiezen consumenten er steeds vaker voor om de hoeveelheid mobiele data te vergroten en het aantal belminuten te verlagen. Onbeperkt 4G wordt nu ook door Robin Mobile en T-Mobile aangeboden.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *