3 dagen lang onbeperkt internet voor T-Mobile klanten

T-Mobile heeft voor de derde keer op rij de prijs gewonnen voor het beste mobiele netwerk van Nederland. En dat willen ze natuurlijk vieren. Je kunt nu als klant van T-Mobile 3 dagen lang onbeperkt 4G internetten, no strings attached.

T-Mobile is in de P3 netwerk test van 2018 uitgeroepen tot beste mobiele netwerk van Nederland. De roze provider heeft die prijs inmiddels al 3 keer op rij binnengesleept. Prima spul dus.

Om dat te vieren kun je nu als klant van T-Mobile 3 dagen lang onbeperkt internetten. Een gratis voorproefje van het écht onbeperkte abonnement van T-Mobile.

Ben je nog geen klant van T-Mobile, maar wil je wel onbeperkt internetten? Die Unlimited bundel van ze is best oké.

Heb je al wél een T-Mobile abonnement? Dan is het afwachten op het sms’je om de bundel te kunnen activeren. Deze zal ergens tussen 8 mei en 13 juli worden verzonden (want als alle klanten ‘m tegelijk krijgen zal dat ‘beste’ netwerk van ze het waarschijnlijk nog lastig krijgen, ha!).

Je antwoord op het SMSje met “UNLIMITED AAN” naar 2244. Maar eerst even afwachten tot je het sms’je krijgt dus. Als je ‘m ontvangen hebt, heb je een week de tijd om de bundel te activeren. Het is alleen geldig in Nederland, dus als je tussen 8 mei en 16 juli op vakantie bent heb je waarschijnlijk pech.

Maar ik heb prepaid!?

Niet getreurd, ook als prepaid klant kun je die 72 uur gratis onbeperkt internetten pakken. Wel op een iets andere manier. Wanneer je het prepaidtegoed opwaardeert krijg je binnen een half uur een sms’je met een Prepaid Surprise-code. Als je die gebruikt kun je ook als prepaidklant 3 dagen lang de unlimited bundel activeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *