Spare Ribs Onbeperkt all you can eat “alles onbeperkt”-abonnement

Krijgen we straks een “alles onbeperkt”-abonnement?

In de afgelopen jaren is het gebruik van smartphones razendsnel toegenomen. Steeds meer consumenten schaffen geen vaste telefoon meer aan, maar bellen enkel nog via hun mobiele telefoon. Daarbij hebben apps als Facebook, Whatsapp en Snapchat ervoor gezorgd dat u voortdurend op de hoogte bent van het laatste nieuws van vrienden en familie. Door het toegenomen gebruik van mobiele telefoons proberen Nederlandse providers steeds grotere abonnementen aan te bieden, met meer belminuten, sms’jes en mobiele data, tot nu onbeperkt 4G abonnementen. Zeker de mobiele data is voor veel consumenten een must. Het is immers tegenwoordig mogelijk om via mobiele data te telefoneren, door gebruik te maken van apps als Facebook Messenger, Skype en Whatsapp.

Sim only abonnementen steeds populairder

Consumenten zien steeds vaker af van de aanschaf van een nieuw toestel in combinatie met een mobiele telefoon. Zij behouden hun huidige toestel liever en combineren dit met een 4G sim only abonnement. Deze trend is ook telecomproviders niet ontgaan, die hier slim op inspelen met aantrekkelijke sim only bundels. Vaak is het zelfs mogelijk om een eigen sim only bundel samen te stellen, die naadloos aansluit bij je huidige maandelijkse verbruik. Door het toenemende verbruik van consumenten is het de vraag of dit de komende jaren zo zal blijven. Het is niet ondenkbaar dat er straks “alles onbeperkt”-abonnementen aangeboden worden.

Mobiel internet wordt steeds sneller

Het feit dat het verbruik van consumenten toeneemt heeft ook te maken met het mobiele internet wat steeds sneller wordt. Na de introductie van het 4G-netwerk een paar jaar terug, is men nu al begonnen met het uitrollen van een 5G-netwerk in het noorden van Nederland. Dankzij deze snellere internetverbinding worden afbeeldingen sneller geladen, waardoor meer internet verbruikt wordt. Juist om deze reden is het belangrijk om een abonnement met voldoende mobiele data aan te schaffen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *