snelheidsmeter met doorbroken limiet

Wij willen GVD onbeperkt internet en bellen!

Zucht. Het gebeurt sommige wel maandelijks. Elke keer extra betalen omdat je over je bundel bent maar hoe komt je toch steeds aan al die hoge bedragen? Misschien was het kiezen van het juiste pakket je niet helemaal lekker verlopen en zit je nu met al die extra kosten.

Door gebruik te maken van de volgende stappen is het kiezen van een het juiste abonnement wel heelerg supertof vetje gemakkelijk en kunnen we weer het hele jaar tegen aan. Tjaka. Oneindig gebruik maken van je internet en bellen wanneer het jou uitkomt. Klinkt dat niet als muziek in je oren? Nou. ! Door de volgende stappen zorgvuldig door te gaan maken we je maandelijkse lasten een stukje minder.

Wat wil ik dan?

Het bepalen van het aantal MB’s gaat je misschien iets gemakkelijk af dan het  bepalen van je aantal belminuten. Het is belangrijk dat je jezelf even afvraagt hoe vaak je gebruik maakt van telefonie. Soms ben je goedkoper uit door helemaal geen belminuten te kiezen en betaal je alleen extra wanneer je werkelijk belminuten hebt verbruikt. Dit is voor vele voordeliger. Want… WhatsApp-wacht-ik-bel-je-ff, Skoipuh en Facebooktimen is de bomb tegenwoordig.

Wie oh wie wordt mijn provider?

Gelukkig helpen we elkaar een beetje en valt er genoeg reacties te vinden over een bepaalde abonnement of provider. Met behulp van vergelijkingssites worden 4G abonnementen die door jouw zijn geselecteerd op een rijtje gezet. Het wordt hierdoor veel overzichtelijker waardoor keuzes niet alleen sneller maar ook gemakkelijker gemaakt kunnen worden.

Het is belangrijk dat je voornamelijk kiest voor een Onbeperkt 4G-abonnement dat bij je past. Bespaar onnodige kosten voor een leuke toestel en ga niet op elke bod in. Het verzekeren van je toestel is vaak niet nodig en brengt alleen maar meer kosten met zich mee.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *