LEBARA stopt met unlimited onbeperkt 4G

LEBARA STOPT MET UNLIMITED ONBEPERKT INTERNET

Drommels drommels drommels! Lebara besloot om per 12 juni de Unlimited Data producten niet meer aan te bieden via de online kanalen. En na even terug te zijn geweest ivm technisch mankement, is ie nu toch echt weg. Alleen maar 10GB. Waarom dan? Lebara wilt zich focussen op de onderkant van de markt. En daar, lieve jongens en meisjes, zitten wij blijkbaar niet met z’n allen.

Hadden we net zo’n handige duiding gedaan van Lebara’s onbeperkt 4G internet en bellen. (ja, dat kost tijd, want jullie willen natuurlijk kwaliteit). TLDR? Ga door naar Tele2 en T-Mobile.

Waarom nou echt, Lebara?

Wij op Google. Vonden we dit, financieel nieuws van 11 juni, vrij vertaald:

De aandeelhouders van Lebara zijn klaar om de controle over te nemen van het in het VK gevestigde telecombedrijf na een opeenstappeling van fouten in de financiële rapportage en schendingen van de schulden van de eigenaren, een weinig bekend Zwitsers familiebedrijf.

Oh fuck. Financierders dus boos.

Beleggers die meer dan twee derde van Lebara’s 350 miljoen euro in Noorse obligaties houden, zijn nu overeengekomen om hun claim uit te oefenen over het eigendom van het bedrijf, dat migranten in heel Europa goedkope internationale telefoongesprekken biedt.

En nu?

En nu dus geen Unlimited meer. Alleen dus 10 GB, onbeperkt bellen & smsen voor € 20. Blijkbaar een té goeie deal die we voor jullie hadden gevonden.Op naar de volgende Onbeperkt4g!

Check dan dus maar Tele2 Onbeperkt 4G abonnement en T-Mobile Onbeperkt 4G abonnement hier.

Thomas & Koen

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *