Truc: maand gratis onbeperkt 4G internet bij Tele2

Zit je bij Tele2, maar heb je nog geen abonnement met onbeperkt internet? Zo’n ouderwets abonnementje waar je het moet doen met een karige 1, 2, 4 of 5GB? Let dan even goed op je mailbox, want ze geven je een maandje onbeperkt internetten cadeau. Gewoon omdat het kan, en bijna geen addertjes onder het gras…

Natuurlijk is het stiekem een beetje bedoeld om dat mooie alles-onbeperkt-abonnement van ze te promoten. Prima actie, vinden we.

Dus, wat moet je d’r voor doen?

Als het goed is heb je een mailtje van Tele2 gehad. Dat je een SMS’je met de tekst “Unlimited” moet sturen naar 1280 om de boel te activeren. Je kunt de bundel activeren tot één week na ontvangst van de mail.
Geen mail gehad? Alsnog ff proberen natuurlijk.

Als de bundel geactiveerd is krijg je een bevestiging, en kun je 30 dagen lang onbeperkt losgaan. Met je telefoon dan. In de kroeg moet je nog steeds voor je drankjes betalen.

Na de 30 dagen val je automatisch weer terug op je oude abonnement. Bevalt dat onbeperkt internet je nu, dan kun je altijd het Unlimited abonnement van Tele2 even checken.

En die addertjes onder het gras dan?

Absoluut geen gekkigheid of nare verassingen hoor. Het is gratis, en stopt automatisch na 30 dagen. Maar wel een paar dingetjes waar je rekening mee moet houden:

  • Je moet er een smartphone met 4G ondersteuning voor hebben (hallo 2017!)
  • Het is alleen geldig in Nederland, in tegenstelling tot het Unlimited abonnement. Vinden we wel wat vreemd. In het buitenland is je normale bundel geldig.

Je kunt meer info vinden op de (super mooi gemaakte) actie-pagina van Tele2. Doe ze maar de groeten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *