Youfone komt met nep-onbeperkt abonnement

Jaaaaa! Alweer een provider die mee doet in de strijd om onbeperkt 4G internet. Youfone heeft gisteren z’n abonnementen aangepast en introduceert een bundel met onbeperkt internet. Maar betekent “onbeperkt” bij Youfone hetzelfde als bij ons? We zochten het uit.

Bij een tweejarig contract betaal je per maand €21,- voor onbeperkt data. Maar daar moet je dan wel verplicht een belbundel bij nemen. Doe je die van 125 minuten, kost dat je maar €1,- extra per maand. Zit je op €22,- per maand voor onbeperkt data en een beetje bellen. Best schappelijk.

Als je nog dagelijks met je wederhelft een “nee jij hangt op – nee jij hangt op” belmomentje hebt kun je ook kiezen voor 275 minuten á €3,- per maand extra, of onbeperkt bellen voor €5,- per maand extra.

Voor nóg een Eurootje per maand extra ook nog eens maandelijks opzegbaar.

Een paar dingen die we wel tof vinden bij Youfone… De eerste maand is gratis, en je betaald geen stomme aansluitkosten. Ze zitten op het KPN-netwerk, dus qua bereik zal dat overal in Nederland in prima in orde zijn.

What’s the catch?

We willen geen boze menigte voor de deur met hooivorken en fakkels, daarom kijken we altijd goed wat de regeltjes zijn. Voor het “onbeperkt” internet geldt een fair use policy. Oftewel, niet écht onbeperkt. Maar toch prima te doen. Er wordt gekeken naar het gemiddelde gebruik van alle abonnees, en daar wordt nog eens 50% bovenop geteld. Kom je dáár boven dan wordt je internetsnelheid verlaagd naar 64kbps.

En wat blijkt, je betaald TOCH WEL aansluitkosten!!!!1! Namelijk €0,01 om je rekeningnummer te verifiëren…

Ben je 18 jaar of ouder, en van plan de komende jaren jonger te worden? Dan mag je niet mee doen. Want:

Deelnemers moeten 18 jaar of ouder zijn tijdens de gehele duur van de actieperiode.

-Youfone actievoorwaarden

Als die dingen je niet weerhouden, dan zeker even Youfone checken.

Laterz!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *