KPN-4G abonnementen uitrol

KPN 4G Abonnement

We zijn best te spreken over KPN, want KPN heeft gewoon het beste 4G netwerk van Nederland. Daarom draait Robin Mobile dr op! Maar ja, verder… Ze hebben nog niet echt gehoord van het begrip ONBEPERKT 4G. En het liefst zetten ze je twee jaar vast met hun abonnementen. Twee zaken waarom we het 4G abonnement van Robin Mobile veel beter vinden. Ter volledigheid:

KPN 4G abonnement

KPN 4G logo abonnement

Wat ze wel hebben: onbeperkt sms en onbeperkt min. Oftewel: onbeperkt bellen en smsen. En buiten de bundel internetten kan nog steeds, alleen met een belachelijk lage snelheid van 64 Kbps, net genoeg voor je WhatsApp. Hun abonnementsstructuur heet Zorgeloos Sim Only, en heeft de niveaus Instap, Standaard en Premium. Spotify Premium is nog een optie: 1500 MB aan Spotify streaming 4G. Ohja, dit is ook stom van KPN: 20 euro aansluitkosten. Wees es blij met je nieuwe klanten!

Overigens is Hi van KPN en verwijst Hi nu naar KPN.

Pluspunten KPN

+ Sim Only abonnement
+ Onbeperkt bellen / smsen
+ Betrouwbaar KPN netwerk
+ Geen extra kosten buiten de bundel bellen, sms’en of internetten

Voel je je al goed? Dan nu de nadelen nog een keer!

  • 1 of 2-jarige abonnement
  • Geen onbeperkt 4G abonnement
  • Aansluitkosten (!) van 20 euro
  • Jaarlijkse inflatieverhoging op 1 oktober

Ik heb vele jaren een KPN abonnement gehad verder naar alle tevredenheid (ok, bedrijfstelefoon, maar toch), in ieder geval nooit gezeik met de dekking en redelijke service. Alleen jammer dat ze niet meegaan met de tijd en vast blijven houden aan tja, geld naar binnen harken. Het goede nieuws: voor die dekking zijn er tal van anderen aanbieders, waarvan Robin Mobile wel het beste aanbod heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *