T-mobile komt met prepaid onbeperkt 4G voor één dag

T-mobile heeft sinds vandaag iets duurs nieuws: onbeperkt 4G voor één dag. Daar moet je dan €2,95 voor betalen. Het aanbod is bedoeld voor nieuwe of bestaande prepaid (T-Mobile) klanten, en is via de website van T-Mobile aan te schaffen. Betalen kan via iDEAL of via het beltegoed.

Semi-onbeperkt

In tegenstelling tot het vaste onbeperkt 4G abonnement van T-Mobile (waar je bij elke 5GB die je gebruikt een bedel-SMSje voor méér GB’s moet sturen), hier een andere beperking. Je kunt dan wel onbeperkt MB’s downloaden, maar de snelheid is beperkt. Namelijk 15mbit/down en 3mbit/up.

Handig als je op een feestje staat en de host heeft z’n muziek niet op orde. Moet het feestje wel vroeg af zijn, want de bundel is vanaf het moment van activeren geldig tot 23:59. Of je schaft na 0:00 een nieuwe dagbundel aan. Kun je verder feesten.

Oja, en buiten Nederland, maar binnen de EU mag je er maar 650MB doorheen jagen.

Permanente oplossing

Lijkt het je nou handig om altijd onbeperkt internet op je telefoon te hebben? Zou je deze bundel elke dag activeren, ben je aan het einde van de maand €90 kwijt. En bovendien is het gekkenwerk. Dan kun je beter even kijken naar het onbeperkte maandabonnement van T-Mobile (of check wat de andere providers te bieden hebben).

Aan de andere kant, als je snel even een internet-boost nodig hebt, en niet vast wilt zitten aan een abonnement, is het zeker een mooie tussenoplossing.

P.s. In de kleine lettertjes staat het een tijdelijk aanbod is. Experimentje van T-mobile, om te kijken of het aan slaat. Dus maak er gebruik van nu het nog kan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *